Till toppen
Måndag - Fredag 09.00 - 17.00 - Telefon 070-419 40 04

Om oss

Eva Byström

Driver Hundtrimmet Falun och blev år 2001 stolt ägare till en vallhund av rasen Schapendoes som tyvärr idag är änglahund.
Thelma som hon hette var en härlig kamrat och när vi var ute i utställningsringarna upptäckte jag vad olika pälsar alla hundar har och vad många raser det finns.
Jag blev väldigt intresserad av pälsvård och gick år 2003 en trim/klipp-utbildning i Vimmerby hos Marina Gross.
Sedan 2004 har jag jobbat som egen företagare och stortrivs med att förvandla hundarnas pälsar och frisyrer.

Linda Berglund Lundqvist

Har precis startat Lindas Hundtrim och är klar Hundfrisör i Januari 2022. Utbildningen  gör jag hos Life4you i Nynäshamn. 2016 flyttade två blandraser hem till vår familj Sigge &Teo, där tog mitt intresse för pälsvård fart och drömmen som hundfrisör var mitt mål. Våren 2021 träffade jag Eva Byström och då föll allt på plats. Jag finns nu på Hundtrimmet i Falun.

Sara Flodin

Jag köpte min första hund 2006 en Riesenschnauzer vid namn Chili. Hon väckte mitt intresse för pälsvård då jag trimmade henne för utställning och tävlingar. 2018 gick jag utbildning till hundfrisör på Dog Planet och gjorde min praktik på Hundtrimmet i Falun. Jag är även Hund och Nose Work instruktör. Idag har jag en Riesentik som heter Iva som jag tränar och tävlar med.

Kontakta oss

Vid frågor eller funderingar så är ni välkommna att kontakta oss

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(